Wat is PSYCH-K®?

PSYCH-K® is een eenvoudige en directe manier om zelf beperkende overtuigingen te vervangen op het niveau van het onderbewustzijn, waar vrijwel al het menselijk gedrag, zowel constructief als destructief zijn oorsprong vindt.

Wat zijn overtuigingen?

Overtuigingen zijn de gedachten die we hebben over het leven, de woorden en de daden die onze gewoonten zijn geworden. Overtuigingen vormen het fundament van je persoonlijkheid en beïnvloeden dagdagelijks je gemoedstoestand, je relaties, je gevoel van zelfwaarde, je werkprestaties, je fysieke gezondheid en je spiritualiteit.

Jij creëert je eigen werkelijkheid door jouw overtuigingen. Deze overtuigingen zijn meestal onbewust het resultaat van levenslange programmeringen en hebben een krachtige invloed op ons onderbewustzijn. In ons onderbewustzijn bevinden zich onze opvattingen onze waarden en al onze overtuigingen. Op basis van deze overtuigingen vormen we ons een beeld over de wereld en onszelf en op basis van dat beeld ontstaat ons gedrag.

Waarom kiezen voor PSYCH-K®?

Met PSYCH-K® hebben we een aantal manieren om overtuigingen die jou saboteren snel te herkennen, we vervangen deze door positieve overtuigingen die je ondersteunen in welk gebied van je leven dan ook. Wens je veranderingen te maken op gebied van financiële voorspoed, jouw eigenwaarde, lichaam en gezondheid, relaties of je loopbaan dan kan PSYCH-K® jou hierbij helpen.

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op.

Tarief
Per sessie

95 euro

[Duur sessie: 1u 30min]

Betaalmethodes: Cash of Payconiq