Wat is trauma?

Trauma ontstaat wanneer iemand één of meerdere schokkende gebeurtenissen meemaakt, dit kan ook wanneer je nog in volle ontwikkeling bent in mama's buik, als baby, peuter, kleuter, kind en als volwassene.

Mishandeling, misbruik, een auto-ongeluk, het verlies van een dierbare, enz… denk ook aan pesten, of iemand zegt iets of doet iets wat je kwetst kan al genoeg zijn om trauma te veroorzaken.

Wanneer deze gebeurtenissen niet goed verwerkt worden, geen plekje kunnen krijgen ontstaat er trauma. Al onze ervaringen zowel positieve als negatieve zitten opgeslagen in elke cel van ons lichaam. Wanneer een negatieve ervaring niet verwerkt is en getriggerd wordt door bv. iets wat iemand zegt of doet en het raakt jou… bepaalt dit hoe jij reageert op situaties en hoe je ermee omgaat.

Wat is de trauma collapse technique? (TCT)

Dit is een geavanceerde techniek in de hypnotherapie, NLP en HNLP, samengebracht met nieuwe en unieke hulpmiddelen die in de loop van de jaren zijn ontwikkeld. Deze techniek is ontwikkeld door Martin Castor.

Het is een unieke techniek om angsten, trauma, PTSS en depressie op een andere en gemakkelijke manier te verwerken en los te laten. Het mooie aan deze techniek is dat het helemaal niet nodig is om terug te gaan naar het trauma en de details ervan, dus je ervaart géén herbeleving!

Tijdens deze sessie maken we de nodige veranderingen, op basis van je eigen middelen zonder terugval of de mogelijkheid om het negatieve opnieuw in te schakelen. Jouw onderbewustzijn weet het allemaal en dat is waar de genezing en de bevrijding gebeurt.

Deze methodiek geeft prachtige resultaten voor mensen die lijden ten gevolge van trauma:

  • Heb jij iets meegemaakt waar je maar niet over heen geraakt, verlies van een dierbare, misbruik, mishandeling, een auto-ongeluk,…
  • Heb jij een burn-out of een depressie?
  • Heb jij last van angsten die je overweldigen?

Wil jij het verleden laten rusten en lukt dit maar niet? Loop je vast in het leven? Dan kan een sessie met TCT heel wat voor jou betekenen?

Voel je voor jezelf dat dit wel eens HET moment kan zijn om komaf te maken met je verleden en een nieuw hoofdstuk in je leven te schrijven, boek zeker een afspraak.

Laat het verleden niet langer je toekomst bepalen.

Met slechts één sessie kan je al een verbluffend resultaat boeken.

Tarieven
Prijs per sessie

150 euro

3 sessies

370 euro

Betaalmethodes: Cash of Payconiq
Voel je je aangesproken, heb je nog een vraag of staat er niet tussen waar jij verandering wenst? Neem dan gerust contact met me op.

Wie het verleden blijft vasthouden, heeft geen hand meer vrij om de deur van de toekomst te openen…