Boek nu je sessie
Mijn verhaal

Hallo,

Ik ben Gina Bulté, 40 jaar en alleenstaande mama van ondertussen twee flinke tieners. Ook voor mij is het leven niet altijd gemakkelijk geweest, door samenloop van omstandigheden kon ik de job dat ik met hart en ziel deed als kinderverzorgster niet meer uitoefenen.

Omdat zorgen voor mensen in mijn genen zit, ben ik overgestapt naar de thuiszorg, dit was een flexibele job en perfect te combineren met mijn toen twee kleine kindjes. Hier werkte ik als verzorgende aan huis, toch gaf deze job mij niet de voldoening waar ik naar op zoek was. In mijn loopbaan van acht jaar werd ik meerdere keren geconfronteerd met fysieke blokkades, waaruit dan is gebleken dat ik beter geen fysieke arbeid meer zou uitoefenen.

Ik ging op zoek naar mezelf, wat wil ik doen op werkvlak…? Welke weg wil ik opgaan…? Waar word ik blij van…? Uiteindelijk kom ik weer tot datzelfde punt en dat is mensen helpen… alleen op een hele andere manier dan dat ik altijd al heb gedaan.

Na wat onderzoek ben ik mij gaan bijscholen tot mental coach. Gedurende deze opleiding ben ik tot de kern gekomen van wat ik echt wil doen en dat is mensen verlossen van trauma die ze hebben opgelopen gedurende hun reis hier op aarde… en misschien vanuit hun vorige levens.

Omdat ik mij wou verdiepen in dit specifieke thema, heb ik ook opleidingen gevolgd zoals hypnotherapie en EMDR-therapie.

Met de technieken die ik heb geleerd kan ik therapieën aanbieden die jou hulp kunnen bieden. We kunnen samen aan de thema’s werken waar jijzelf niet uitgeraakt en/of problemen ervaart.

Ik kijk er naar uit jou te mogen ontmoeten!

Certificaten

Innerlijke rust is het mooiste bezit dat er bestaat

~ Socrates ~